Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Kalóz (warez) Blog!

Hírek, érdekességek az internetes "kalózkodásról", lemezkiadókról, jogvédőkről, és egyéb rettenetesen érdekes dolgokról.

Van már kalóz pólód?

Friss topikok

Linkblog

2007.07.14. 09:53 kaloz-blogger

A ősi rejtélyre fény derül!

Hihetetlen felfedezést tettek Britt kutatók, amikor megvizsgáltak több Görögországban felbukkant új ásatási leletet Théba közelében. „Az évszázad legjelentősebb régészeti felfedezése” mondta Fox professzor, az ásatás vezetője, aki egyébként már több korábbi jelentős kutatási eredményével – például a Buddha Edényének felkutatásával - elég ismerté vált a médiában is.

 

A legújabb felfedezés alapjaiban rengeti a meg a nyugati világot. Eddig is ismert volt, hogy a jelenlegi nyugati kultúra bölcsője Görögország, de erre senki nem számított. Az ősi Görög hadisten Árész tiszteletére épült egyik templom feltárásakor az egyik falfestményt ultrahanggal, és röntgen érzékelőkkel megvizsgálva, fény derült egy több ezer éves tévedésre, miszerint Árész neve valójában nem azt jelenti amit gondoltunk, és nem is így kell leírni.

 

Íme az ásatáson készült hagyományos felvétel, és mellett jobbra, ami előbukkan a „rétegek alá hatolva” az új speciális ultrahangos, röntgen térelemző technika segítségével:

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: p2p pina sex warez kaloz illegalis


A bejegyzés trackback címe:

https://pirates.blog.hu/api/trackback/id/tr29117843

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: maidsville wv 2017.09.23. 02:19:02

Acai Recipes Sambazon - ammagasoft on blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása