HTML

Kalóz (warez) Blog!

Hírek, érdekességek az internetes "kalózkodásról", lemezkiadókról, jogvédőkről, és egyéb rettenetesen érdekes dolgokról.

Van már kalóz pólód?

Friss topikok

Linkblog

2007.07.02. 11:46 kaloz-blogger

Kalóz Pártok a 2009es választásokra készülnek!

„Jó esély van rá, hogy ez lesz a következő globális politikai mozgalom, mi több, ki merem jelenteni, hogy már is ez a következő nagy politikai mozgalom” Megfontolandó, és erős szavak voltak ezek a Svéd Kalóz Párt alapítójától és elnökétől, Rick Falkvingetől a Nextstep09 Kalóz konferencia nyitóbeszédében.

A konferencia szó szerint a következő lépés a 2009es közös európai választásokon induló Kalóz Párt cselekvési tervében. Az inspiráló 45 perces nyitóbeszéd alatt Falkvinge felhívást tett közzé, miszerint ötleteket és véleményeket várnak egy központi témában, ami nem más, mint a több országban is bevezetett, és sokak által vitatott adattárolási törvények, továbbá a privát kommunikációhoz való jog.

A nyitóbeszéd után egy nyílt beszélgetés kezdődött, ahol a jelenlévők, illetve a konferencia IRC csatornáján bárki kérdéseket tehetett fel, így téve a jelen és távollevők számára is lehetővé az aktív részvételt.

Lássuk csak milyen eredményeket ért el ez a kalóz konferencia? Először is megérődött az együttműködés a támogatók között, így a tervekben lefektetett céljaik együttes erővel, már elérhető közelségbe kerültek. Kialakult egy irányvonal, és cselekvési terv, amit követve hatékonyabban léphetnek fel politikai fórumokon.

Rick Falkvinge is úgy tűnik, a fentiekkel egyetért, mivel a konferencia végén a következőket mondta: “egy dolgot biztosan elértünk ma, ha egymás szemébe néztek, láthatjátok hogy egy egyesült mozgalommá váltunk, és ezt véghez tudjuk vinni. Nehéz munka lesz, de megváltoztathatjuk a világot.”

Szólj hozzá!

Címkék: politika warez part europa kaloz


A bejegyzés trackback címe:

https://pirates.blog.hu/api/trackback/id/tr7109962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása