HTML

Kalóz (warez) Blog!

Hírek, érdekességek az internetes "kalózkodásról", lemezkiadókról, jogvédőkről, és egyéb rettenetesen érdekes dolgokról.

Van már kalóz pólód?

Friss topikok

Linkblog

2007.07.06. 12:31 kaloz-blogger

Hogyan alázzuk szerte széjjel a Vistát 4 perc 32 másodperc alatt?

Az alábbi szép videó alapján összehasonlíthatjuk a Vistát egy Linux desktoppal a Beryllel.

A szépséghibája csak annyi a dolognak, hogy aki ennyit nyomkodja, és így a Windowst, az meg is érdemli. Lehet én vagyok maradi, de valahogy nekem nem jön be az, hogy megnyitok 10 programot, de egyiket sem teljes méretre, hanem szanaszét dobálom őket a képernyőn, aztán váltogatok köztük mert az jó.

Az én gépemen:

  • Csak akkor látom a windows hátterem, amikor elindítom, vagy leállítom a gépem
  • Az asztalon lévő ikonokat is csak ekkor látnám (ezért nincs is semmi az asztalomon)
  • Nekem mindegy hogy hullámzik-e egy ablak, ha huzigálom jobbra balra, ugyanis nem huzigálok semmit sehová, mindent teljes méretben nyitok meg, és váltok köztük.
  • Nekem nincs ilyen szép óra az asztalomon, mert úgy is takarja most épp a teljes méretben megnyitott word, amúgy meg a teljes méretben nyitott totalcommander, vagy böngésző vagy valami.

Tehát hiába lenne ott millió kütyü, amit huzigálhatnék, meg dobálhatnék. Minek? Ha játszani akarok, elindítok egy játékot, nem az oprendszer grafikus felületével fogok játszani. Ha meg dolgozok, akkor dolgozok…

Hogy legyen ennek a hírnek valami warez vonatkozasa is:Felesleges azért Vistát venned vagy letöltened hogy villogj a haverok előtt, szerezz be egy linuxot, és fele olyan gépen dupla akkorát alázhatsz. Egészen addig amíg meg nem kérnek hogy indítsd el valamelyik új játékot ami természetesen nem létezik linuxra ;-D

1 komment

Címkék: linux vista alazas beryl


A bejegyzés trackback címe:

https://pirates.blog.hu/api/trackback/id/tr59112832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evenorbi · http://linuxman.freeblog.hu 2007.07.24. 21:32:49

Ha mondjuk van egy 19\'-20\'-os monitorod minimum, akkor nem hiszem, hogy mindent teljes méretben akarnál látni, egyszerűen pazarlás. A Beryl/Compiz meg nem játék, sok hasznos dolog van a beállításokban, és esztétikailag sem csúnya.
A poén az egészben, hogy néhány éve mindenki szidta a szürke disztrókat, hogy hogy néznek ki, most meg amikor már nagyon szép az egész, és negyed olyan teljesítményű gépen is elfut, mint az MS legújabb csodája, akkor meg mindenki ótzkodik tőle. :S
süti beállítások módosítása