Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Kalóz (warez) Blog!

Hírek, érdekességek az internetes "kalózkodásról", lemezkiadókról, jogvédőkről, és egyéb rettenetesen érdekes dolgokról.

Van már kalóz pólód?

Friss topikok

Linkblog

2007.07.18. 08:11 kaloz-blogger

ZipTorrent az új hadicsel?

A MediaDefenderes kalózkodás ellenes „barátaink” nem pihennek. Legújabb húzásuk egy átalakított Azureus Bitorrent kliens, a ZipTorrent. Ez a program nem csinál mást, mint „ellopja” a sávszélességet a torrentezőktől úgy, hogy hamis adatokat, adatszemetet seedel, miközben a valódi tartalmat leecheli. Így bármelyik torrent trackeren lévő tartalom letöltési sebességét le tudja nullázni.

 

A MediaDefender oldalán olvasható célkitűzések pontosan fedik a program működését: Üres fájlokat „küldünk, vagy adat zajt, ami látszólag teljesen megegyezik a keresett kalóz tartalommal. Mindig lesznek kalóz tartalmak a hálózaton, ez nem kétséges, de a mi védelmünkkel, egyszerűbb lesz egy tűt megtalálni a szénakazalban mint egy valós fájlt az ál-tartalom között.”

 

A Ziptorrent klienseket szerencsére elég könnyű észrevenni, a peer listában ZipTorrent néven jelennek meg, és vagy 0% vagy 100%-ig van meg nekik az adott tartalom.

1 komment

Címkék: p2p pina torrent sex warez kaloz pirate illegalis


A bejegyzés trackback címe:

https://pirates.blog.hu/api/trackback/id/tr78120185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neo 2007.10.04. 17:39:28

Hogyan tudok letölteni filmeket gyorsan? És honnan tudok letölteni zenéket? Kérlek sűrgősen segíts!!
süti beállítások módosítása