Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Kalóz (warez) Blog!

Hírek, érdekességek az internetes "kalózkodásról", lemezkiadókról, jogvédőkről, és egyéb rettenetesen érdekes dolgokról.

Van már kalóz pólód?

Friss topikok

Linkblog

2007.07.13. 00:58 kaloz-blogger

MediaDefender... már megint?

Nemrég adtam hírt a kedves MediaDefender cégről, aki azon kívül, hogy kamu torrentekkel próbálja nehezíteni a filecserélők életét, nemrég egy kamu film le/fel töltő oldallal is próbálkozott, hogy minél több embert csapdába csalhasson, majd jó amerikai módra fincsi pert akaszthassanak a nagy film és lemezkiadók a mit sem sejtő internetezők nyakába.

 

Most itt az újabb húzás! A MediaDefender megvette a p2p.net domaint. A domaint nemrég a tulajdonosa az ebayen próbálta értékesíteni, de mivel nem kapott érte annyit amennyit szeretett volna, végül inkább megtartotta, (aztan most csak eladta) de nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy a MediaDefender, aki a BSA RIAA MPAA és egyéb hülye nevü szervezetek megbízásából próbál minél jobban kitolni az internetezőkkel, feltételezhetően itt szeretné a legújabb csapdáját felállítani. Az oldal jelenleg még a google-re mutat, és nem tudni mik a további tervek a domainnek de gondoljunk csak bele:

 

Hányan olvassák ezt a blogot, és egyéb oldalakat, ahol erről a készülöd átverésről értesülhetnek? Nagyon kevesen… és hányan vannak azok, akik mit sem sejtve megnézik majd a p2p.net oldalt egy kis fájlcserélésre áhítozva? Rengetegen! Előre sajnálom szegényeket, amikor megtudják, hogy be lettek perelve sokszázezer dollárra. A kalózoknak legalább kalóz becsületük van, de ezeknek?

 

Ime a domain whois adatok:

Domain Name: P2P.NET

Administrative Contact:

Yards, Jason info@mediadefender.com

PO 46724

San Diego, CA 90049

US

6197457548

Szólj hozzá!

Címkék: p2p sex warez kaloz illegalis


A bejegyzés trackback címe:

https://pirates.blog.hu/api/trackback/id/tr72117121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása