Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Kalóz (warez) Blog!

Hírek, érdekességek az internetes "kalózkodásról", lemezkiadókról, jogvédőkről, és egyéb rettenetesen érdekes dolgokról.

Van már kalóz pólód?

Friss topikok

Linkblog

2007.07.13. 12:35 kaloz-blogger

A Magyar internetezök szerint...

buttplugŐszintén megmondom nem gondoltam volna, hogy összejön 100 szavazat. Köszönöm mindenkinek, aki szavazatával hangot adott a zeneletöltéssel kapcsolatos véleményének, igényének.

 

Lássuk az eredményeket:

 

A legtöbben ( 45,5% ) eddig sem, és ez után sem akarnak fizetni a zenéért, azaz szerintük a zenészek dögöljenek éhen, vagy egyenek napfényt.

A második legnagyobb csoport ( 32,5% ) akik szerint a zeneletöltés úgy a jó, ha nem kell számonként fizetni, hanem „Egyél ami beléd fér” étterem módjára tölthetünk le Britney Spearst és Cannibal Corpse-t is egy fix havidíjért.

 

A harmadik nagy csoport ( 22,5% ) szerint inkább számonként fizessünk, elvégre lehet, hogy nekem csak 1 számra van szükségem, és akkor miért fizessek havidíjat?

 

Lássuk azokat, akik hajlandóak fizetni a zenéért:

 

Azok közt, akik számonként fizetnének egy zenéért szinte elenyésző azok száma, akik a jelenlegi világpiaci zeneárakat megfelelőnek találják, ugyanis az iTuneson most pl 99 centért lehet zenét venni ami nagyjából 200Ft*. Ennyiért Magyar ember már pedig zenét nem vesz.

 

Fele ennyit már majdnem 4-szer annyian lennének hajlandóak zenére áldozni, illetve jelentős azoknak a száma is, akik még ennél is kevesebbért, 50Ft-ért vennének zenét, ha tehetnék.

 

Az előfizetési díj szimpatizánsok túlnyomó része ( 34,2% ) havi 500Ftért szeretne letölteni korlátlanul, ami azért valljuk be igencsak a „Nem fizetek a zenéért” kategória. Akik 1-2-3000Ft havidíjat tartanának elfogadhatónak 23-23-20%-ban oszlanak meg.

 

Lássuk tehát a rettentő tudományos és szociológiailag korrekt összegzést:

Jó nagy sz*rban van a zeneipar :-D

 

 

Breaking News!: Fekete Pákó felesége terhes!

Szólj hozzá!

Címkék: zene p2p pina sex warez letoltes kaloz


A bejegyzés trackback címe:

https://pirates.blog.hu/api/trackback/id/tr77117328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása