HTML

Kalóz (warez) Blog!

Hírek, érdekességek az internetes "kalózkodásról", lemezkiadókról, jogvédőkről, és egyéb rettenetesen érdekes dolgokról.

Van már kalóz pólód?

Friss topikok

Linkblog

2007.07.04. 14:37 kaloz-blogger

Magyar torrentezőt fenyeget a Warner és a T-Online - Comment

Magyar torrentezőt fenyeget a Warner és a T-Online – vélemény a webisztánon megjelentekkel kapcsolatban, azaz ha engem nyaggatnának:

1. Én nem torrentezek, és nem tudom a családból ki torrentezhet, a T-Online reklámok hatására a kisöcsém és a nagymamám is folyton a gép előtt ül, bármelyikőjük lehetett, de amúgy is gagyi volt az Torrente film, én nekem nem is tetszett, miért torrentéznék.

2. Nincs is torrent kliens a gépemen, se 1, se 300. Viszont nemrég vettem egy WIFI routert, mert a nagymami és a kisöcsém folyton a gépemen lógtak, most a saját szobájukban vannak a saját gépükkel vezeték nélküli hálózaton. Valami biztonsági bigyó miatt szólt a router progija, de mivel nem értek hozzá nyomtam egy „tovább”-ot. Hogy ezt nem tehetem? Semmi gond, jöjjön oszt állíjja be nekem maga.

3. Jajj hát mégis van egy torrent kliens ezen a fránya gépen, de én nem töltöttem fel semmiféle CD1_nep-300-xvid-cd1.r07 –t. Volt valami torrent oldal, ott volt, hogy KATTINTS IDE A LETOLTESHEZ, én kattintottam, aztán lejött a film. Én nem töltöttem fel semmit sehova, a törvényben is az van hogy letölteni szabad… én csak letöltöttem. Ja hogy közben ez a fránya torrent program fel is töltötte ezt a filet? A kutya rúgja meg, miért nem szolt erről senki, a weboldalon se hívták fel a figyelmem erre, de most hogy szóltak letorlom az CD1_nep-300-xvid-cd1.r07-t. Csak ez a fránya progi le ne töltse megint, aztán meg fel a tudtom nélkül, amíg iskolában vagyok.

4. Mi köze a warnernek az én NÉPtánc fellépésemhez ami a 300-adik Magyar néptánc fesztiválon volt? Beb*szna ha a házi videó felvétel miatt, amit a remegös kezű nagyi készített, és amit torrenten küldök el az ausztráliai nagybácsinak, majd bármi kínja lehetne a warnernak.

5. Az összes iskolatársam, munkatársam és barátom idejár netezni, de majd mostantól bekeményítek. Biztos valamelyikőjük tette fel ezt a torrent dolgot, meg valami 300at.

A fentieket kombinálni is lehet, sőt úgy az igazi.
Ha meg a T-Online korlátozni akar azt megbánják, ha meg szerződést bont, csak nyugodtan, legálabb kiszabadulok a hűségből, és mehetek olcsóbb/jobb szolgáltatóhoz. Yeah!

3 komment

Címkék: p2p torrent warez t online warner kaloz


A bejegyzés trackback címe:

https://pirates.blog.hu/api/trackback/id/tr34111563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2007.07.05. 16:10:52

igazi hiánypótló blog. kedvencek+
esetleg linkeket hogy ti milyen segédanyagokat használtok?

mert amíg pár embernek van peerguardian addig lehet hogy a plebs nem tudja hogyan lehet szerezni

kaloz-blogger 2007.07.06. 14:17:00

Oke, a kovetkezo cikkekben hirekben majd teszek linket mindenhez. Bocsi, de meg csak most tanulok bele a cikkirasba, de majd fejlodok (remelem) :-D
süti beállítások módosítása