Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Kalóz (warez) Blog!

Hírek, érdekességek az internetes "kalózkodásról", lemezkiadókról, jogvédőkről, és egyéb rettenetesen érdekes dolgokról.

Van már kalóz pólód?

Friss topikok

Linkblog

2007.07.13. 00:58 kaloz-blogger

69 avagy ... egymásét!

Végre nem csak a zeneszerető embereket, hanem egymást is szopatják a mélyen tisztelt kiadók, és hűbéreseik. Történt ugyanis, hogy SONY, akitől a 2005-ös év igen hangosra sikerült, beperelte a neki másolásvédelmet gyártó „The Amergence Group Inc.” –t. Ha így nem ugrana be akkor „SunnComm International.” Ha így sem akkor „MediaMax technology”?

A lényeg: 2005-ben iszonyú nagy botrány tört ki, ugyanis a sony volt olyan kedves és rootkitet, azaz egy gonosz kis programot tett kb 4 millió eladott audio CDre. Ezek a CDk szépen a felhasználó tudta nélkül bele-hackeltek egy kis programot a Windowsba, ami aztán letiltott pár dolgot, meg talán haza is „telefonálgatott” a sonynak, hogy minden rendben van-e. A slussz poén persze az volt, hogy ez a kis progi olyan jól sikerült, hogy semmi vírusirtó nem vette észre, viszont egy-két gonosz hacker a sony által ütött védelmi résen be tudott hatolni a felhasználók gépére, ahol aztán a vírusirtóktól védve rosszalkodhatott.

A sonynak elég nagy bukta lett ez a dolog, ugyanis Amerikában 41 államban indítottak pert ellenük emiatt, összesen több mint 5 millió dollárjába került a cégnek lenyugtatni a felháborodott vásárlókat.

És akkor térjünk vissza a cikk apropójára, azaz most a sony, azt a céget perelte be 12 millió dollárra, aki ezt a másolásvédelmi cuccost készítette a sony megrendelésére.

Ez a mi szempontunkból azért lényeges, mert végre egymást szopatják nem minket. A tanulság pedig:Ha mp3at töltesz le, biztosan azt kapod amit akarsz*, viszont ha a boltból veszel audio cdt, lehet vírust vásárolsz! :-D

Szólj hozzá!

Címkék: mp3 hack pina sony sex porno warez kaloz illegalis p3p


A bejegyzés trackback címe:

https://pirates.blog.hu/api/trackback/id/tr25117120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása