HTML

Kalóz (warez) Blog!

Hírek, érdekességek az internetes "kalózkodásról", lemezkiadókról, jogvédőkről, és egyéb rettenetesen érdekes dolgokról.

Van már kalóz pólód?

Friss topikok

Linkblog

2007.07.02. 11:45 kaloz-blogger

Vista exkluzív? HACKED!

HALO2 HACKED!A Warez hacker csapat kiadott egy patchet a Halo2 és a Shadowrun játékokhoz, így mindkettő futtathatóvá vált Windows XP operációs rendszeren is, annak ellenére, hogy ezek exkluzív Vista játékként kerülnek forgalomba.

 

Korábban már sok vita volt arról, hogy az új játékok nem fognak működni a régebbi DirectX 9-el, így a Microsoft arra kényszeríti a játékosokat, hogy váltsanak minél előbb Vistára. Ennek ellenére sokan kivárnak az új operációs rendszerre való átállással, és most hogy kiderült a turpisság, ez az átállás időszak még jobban elnyúlhat, aminek a M$ érthető módon nem örül. Eddig is sokakban felmerült a gyanú, hogy semmi értelme kizárólag Vistára készíteni játékokat, kivétel persze, ha a Monopol helyzettel való visszaélés a cél, és a Vista idő előtti rákényszerítése az emberekre.

 

Ezt a gyanút igazolták a Warez által kiadott patchek, megcáfolva a Microsoft állításait, miszerint Nem lehet XP-re implementálni a DirectX 10-et, illetve DirectX 9 alatt nem futtathatóak ezek az új játékok.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: windows xp hack vista jatek halo2


A bejegyzés trackback címe:

https://pirates.blog.hu/api/trackback/id/tr63109959

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása