Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Kalóz (warez) Blog!

Hírek, érdekességek az internetes "kalózkodásról", lemezkiadókról, jogvédőkről, és egyéb rettenetesen érdekes dolgokról.

Van már kalóz pólód?

Friss topikok

Linkblog

2007.07.18. 08:09 kaloz-blogger

Az illegális letöltés elveszi a zenészek kenyerét?

Ma a Rádió 1-et hallgatva a következőt hallottam:

Nelly Furtadonak az elmúlt (ha jól hallottam) 12 hónapban több mint 5 milló albumát adták el. Ez úton is gratulálok az énekes és dalszerző néninek, nagyon ügyes, és további hasonló sikereket kívánok neki a jövőben is.

 

Mi ebben a valódi hír?

Az, hogy ha a Nelly az 5 milló album után csak albumonként 1 dollárt kapott, akkor 5 milló dollárt, avagy egy milliárd forintot keresett egy év alatt, és akkor még nem számoltuk a rádió és tv adóktól befolyt jogdíjakat, a koncerteket és egyéb haknikat, amiért Nelly egyenesen a kis kacsójába kapott készpénzt.

 

Ebben az országban az emberek 99.999%-a a büdös életben nem fog még csak látni sem ennyi pénzt „élőben”, nem hogy ennyit keresni, ráadásul ilyen rövid idő alatt.

 

 

Tegye fel a kezét, aki szerint az „illegális” letöltések, és az általuk okozott bevétel kiesés miatt Nelly és a kiadója nem keresett elég pénzt.

Szólj hozzá!

Címkék: mp3 zene p2p pina sex warez letoltes illegalis furtado nelly


A bejegyzés trackback címe:

https://pirates.blog.hu/api/trackback/id/tr8120182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása